TABARA NATIONALA DE ISTORIE 2016

Bun găsit!
Avem vești bune pentru voi. Tabăra Națională de istorie „Viața in castrul roman Drobeta” –ediția III a fost aprobată de către MTS. Anul acesta tabăra se va desfășura în perioada 1 – 7 iulie. Inscrierea participanlilor pentru tabara natională se realizează in baza următoarelor documente:

 

Candidatii vor fi admisi in urma selectiei in limita locurilor disponibile. Rezultatele selectiei participantilor la tabara nationala de istorie, vor fi postate pe site-ul Directiei Judetene pentru Sport si Tineret Mehedinti (http://djtmehedinti.ro) cat si pe pagina de Facebook  https://www.facebook.com/djst.mehedinti/?fref=ts ;

Vor fi contactati numai candidatii admisi. In cazul in care un beneficiar selectat isi anunleaza intentia de a renunta sa participe,acesta va fi inlocuit cu un alt beneficiar selectat, aflat pe listele de rezerva.

Masa si cazarea participantilor este gratuita pentru participanti, fiind asigurata de catre Direcția Judeteana pentru Sport si Tineret Mehedinti, in cadrul centrului de agrement Drobeta, iar transportul va fi asigurat de catre participanti.

 

Vă așteptăm cu drag!